sâmbătă, 28 februarie 2009

Dedicat Iubitorilor de Cafea

De cate ori nu ati dorit sa va delectati cu o cafea "adevarata", cu un capucino sau un espresso ca la mama lui, acasa, cu iubitul sau iubita sau cu alti apropiati, dar fara sa mai mergeti pana la cafeneaua din cel mai apropiat mall sau din clubul favorit?

Pentru pasionatii de cafele si espresso, am sa prezint un aparat de automat de cafea de la cel mai recunoscut producator de profil din Europa: DeLonghi. Nu intamplator este liderul de piata in Romania si in tarile mari consumatoare de cafea.

M-am gandit la modelul DeLonghi ESAM2600 - automat de cafea.

Un prim avantaj al acestui aparat este ca poate utiliza atat cafea boabe cat si macinata si este dotata cu rasnita integrata silentioasa. Puteti alege reglarea granulatiei la rasnit din cele 13 trepte de rasnire ca si reglarea cantitatii de cafea, reglarea cantitatii de apa iar temperatura este controlata electronic. Dispozitivul “Cappucino System” amesteca vaporii, aerul si apa pentru a prepara o spuma densa pentru capucino iar dispensorul de cafea reglabila permite utilizarea cestilor de orice dimensiune. Rezervorul de apa are o capacitate de 1,8 litri si este detasabil, la fel ca si containerul pentru resturi de cafea.

Aparatul este dotat cu un indicator de nivel pentru apa, cu termostat electronic pentru vapori si cafea. Puteti apela programul automat pentru spalare si decalcifiere iar alte caracteristici demne de mentionat ar fi suprafata incalzita pentru cesti si vasul detasabil pentru recuperarea apei reziduale.

Date Tehnice
Culoare: neagra .
Dimensiuni: 285 x 375 x 360 mm
Greutate: 10 Kg.
Presiune Pompa: 15 bari
Capacitate recipient cafea boabe:120 g
Capacitate rezervor apa:1.8 litri

Garantie: 24 luni

Pretul recomandat de DeLonghi pentru ESAM2600 este de 1899 dar il putet gasi si la 1699 RON cu TVA inclus - cel mai bun pret. Click mai jos pentru a comanda acest aparat la cel mai bun pret.

Automate_de_cafea_DeLonghi_ESAM2600

la fiecare automat de cafea primiti un kilogram de cafea DeLonghi!

Bucurati-va de o cafea DeLonghi!

electropracticuss






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam comentati.