duminică, 8 februarie 2009

Cel Mai Tare Uscator de Par

Incep prima postare cu un produs dedicat doamnelor si domnisoarelor. Este de vorba de un uscator de par inovator, produse de Remington, mai precis de modelul D4444. Denumirea lui comerciala este Remington Shine Therapy si ceea ce il face deosebit, este tehnologia Vitamin Shine. Aceasta tehnologie se bazeaza pe emisia unui amestec de ulei de avocado imbogatit cu vitaminele A,E si D.
Uscatorul de par este dotat cu un motor puternic, avand 1875 W, cu 3 trepte separate de caldura si 2 trepte de viteza. Aparatul este prevazut cu o duza pentru coafat, si, asa cum ii sta bine unui uscator modern, cu generator de flux de ioni si grila din invelis ceramic si turmalin detasabila.

Si pana la urma ce face mai deosebit acest uscator in afara ca are incorporat un cartus cu amestec de ulei de avocado si vitamine? Pai tocmai prin amestecul de ulei si vitamine se asigura un luciu cu 92% mai mult iar parul devine mai sanatos. De remarcat ca cele 2 cartuse din dotare permit aproximativ 40 de utilizari fiecare.

Produsul se gaseste atat in magazinele specializate de electronice si electrocasnice cat si in magazinele on-line , de unde, evident, achizitia este mai comoda. Pentru comanda, dati un click pe Uscator Remington D4444

Pretul uscatorului este intre 229 si 249 lei cu TVA inclus.

Garantia produsului este de 3 ANI.


Electropracticuss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam comentati.