duminică, 15 februarie 2009

Super Pachet Produse Incorporabile BOSCH

Asistam in ultima perioada la promotii de toate felurile si la cam toate tipurile de produse. De la imobiliare la masini, de la haine la electronice si electrocasnice. Dar promotiile, a se citi reducerile, sunt nuantate in functie de brand sau locatie pt imobiliare. Astfel, brandurile de top au reduceri ceva mai mici decat cele mai comune, obisnuite sau fata de cele "no-name". Marele "ghisheft" in aceste zile este sa pui mana, daca nu sunt probleme cu cash-ul, pe o super oferta de brand. Am descoperit o astfel de oferta pt un set de produse incorporabile Bosch. Cam toti stiu ce inseamna Bosch si produsele germane, asa ca nu am sa insist pe brand, ci doar pe oferta.

Oferta consta intr-un set format din:

- Cuptor Bosch HBN230250
- Plita Bosch PCD655deu si

- Hota Bosch DKE635


Cuptorul incorporabil Bosch HBN230250 are ca avantaje volumul foarte mare (60l), sistemul de convenctie care va permite posibilitatea de a coace la o temperatura uniforma la toate nivelurile, sistemul de autocuratare EcoClean, important pentru confortul dumneavoastra si oferindu-va in acelasi timp posibilitatea de a economisi timp, lasand cuptorul sa se curete singur. Sa nu uitam si de panoul electronic de comanda, care va ofera o autonomie mare in selectarea programelor,cat si posibilitatea de a seta timpul de coacere.



Plita Bosch PCD655DEU are ca avantaje pozitionarea frontala a butoanelor , o geometrie functionala a arzatoarelor, aprindere electrica , supapa de siguranta pentru gaz . Un alt avantaj este reprezentat de inoxul polisat manual, intalnit doar pe produsele Bosch, Siemens care se amprenteaza mai greu si prin urmare este mai usor de curatat.



Hota incorporabila Bosch DKE 635 este o hota cu motor cu turbina, eficienta in orice bucatarie, chiar si in cele deschise, are un design placut , putere de evacuare mare 450m3, filtre de aluminiu, lavabile care nu necesita inlocuire si pot fi usor curatate sub jetul de apa sau in masina de spalat vase.


Preturile sunt:
-
Cuptorul incorporabil BOSCH HBN230250: 1.149 ron Click aici Cuptor Bosch
- Plita incorporabila BOSCH PCD655DEU: 749 ron Click aici Plita Bosch
- Hota incorporabila BOSCH DKE635A: 699 ron Click aici Hota Bosch



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam comentati.