duminică, 8 martie 2009

Pentru Frumusetea Doamnelor si Domnisoarelor

Pentru ca suntem intr-o luna dedicata reprezentantelor sexului frumos, mi-am propus sa prezint un produs special, foarte practic si bine vandut in ultima perioada, semn ca frumusetea nu a intrat in criza. Si nici nu cred ca va intra vreodata.

Este vorba despre un set de manichiura si pedichiura de la Medicura, model M284. "Dar cine mai e si Medicura asta"? veti intreba. Sa facem o scurta prezentare: Medicura este un brand italienesc care are in gama numai produse de ingrijire personala. Si pentru ca este un specialist in acest fel de produse, si nu un generalist care face de toate pentru toti, il recomand cu caldura. Medicura face parte din grupul Ardes ce are o experienta de peste 50 de ani in proiectarea si producerea de aparate electrocasnice mici. Vom mai reveni la Ardes si cu alte ocazii.

Sa vedem ce face acest aparat si ce are in mod special. In primul rand este un set de ingrijire a manichiurii si pedichiurii cu uscator. Da, ati citit bine, este dotat cu un uscator pentru unghii ce permit o uscare rapida, ca doar timpul e pretios pentru toata lumea. Capacul transparent ce protejeaza aparatul de praf ascunde un set de 12 accesorii, mini-freze si pietre de lustruit de diferite granulatii pentru unghii si cuticule.

Designul ergonomic al aparatului il face foarte usor de manuit iar cele doua viteze ofera o flexibilite ridicata la utilizare. In functie de accesoriul folosit alegeti viteza care vi se potriveste.

Aparatul vine insotit de incarcator la 230V si 50Hz.

Producatorul ofera o garantie de 2 ani.

Pretul aparatului se situeaza in jurul a 100 RON cu sau fara taxa verde. Am vazut si preturi mai mici dar se pare ca nu sunt actualizate iar magazinele respective nu livreaza.

Oricum, un pret de 99 Ron este mai mult decat rezonabil pentru un astfel de produs.

Daca doriti sa comandati un astfel de produs, dati un click pe Set Medicura M284

Mai multe informatii despre produse si comenzi la tel.0727.577.922

Toate cele bune

electropracticuss





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam comentati.