marți, 7 aprilie 2009

Pentru Domni, un Barbierit High Quality

Si pentru ca a trecut luna Martie cu sarbatorile dedicate doamnelor si domnisoarelor, sa ne oprim putin si asupra domnilor si necesitatilor acestora.


Stim cu totii ce inseamna sa petrecem cateva minute zilnic in baie, in fatza oglinzii cu aparatul in mana. Nu va ganditi la prostii. Este vorba de aparatul de ras, fie el manual sau electric. Avand in vedere ca ne ocupam de produsele electro, sa vedem un aparat de ras care ne-a atras atentia. Este vorba de Remington R6139 din seria Diamond cu carbon diamant.

Aparatul de ras Remington R6130 este prevazut cu 3 discuri rotative ce are fiecare cate 21 cutite pentru un a asigura un barbierit de precizie. Suspensia flexibila a capetelor de ras permite o urmarire usoara a conturului fetei iar sistemul de pivotare multi directionala asigura accesul in zonele dificile. Caci ce conteaza cel mai mult la un aparat de ras: precizia, barbieritul cat mai aproape de piele si usurinta in utilizare. Era sa scriu manipulare :-)

Aparatul mai este prevazut cu un trimmer pentru detalii, perciuni, mustata si linia gatului. R6130 este reincarcabil, se poate utiliza fara cablu, avand un timp de incarcare 90 minute care asigura o autonomie de utilizare fara cablu de pana la 60 minute. Daca va grabiti si aparatul de ras are bateria descarcata, atunci sunt suficiente 5 minute de incarcare rapida pentru o singura utilizare.

Aparatul este lavabil (mult mai usor si mai igienic decat cu periuta), dotat cu un indicator luminos de incarcare si afisaj cu display LCD si vine livrat cu o trusa de voiaj si o perie de curatare.

Ca orice aparat electrocasnic de ingrijire personala care se respecta, are o garantie de 2 ANI

Puteti gasi aparatul Remington R6130 la un pret de cca. 399 RON.

Il puteti comanda aici si pe siteul ElectroBeauty specializat in produsele de ingrijire personala. Pretul de 399 include si taxa verde si transportul pana la domiciliul clientului, costuri pe care majoritatea siteurilor le adauga ulterior.




Numai bine.

Electropracticuss

PS. informatii suplimentare la tel 0727.577.922

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam comentati.