miercuri, 22 aprilie 2009

Mic dar Puternic

Chiar daca principiul "Esentele tari se tin in sticlute mici" nu se aplica la produsele electronice si electrocasnice, iata ca am gasit si o exceptie: un aspirator mic dar cu muschi de culturist. Vorbim de noul aspirator Bosch din gama Move, ce are codul BSGL Move 2. Aparatul are o greutate de 4,4 Kg, este compact, usor de depozitat si are, atentie, o putere de maximum 2100 W, asa cum nu au multe aspiratoare de aproape 2 ori mai mari. Are o raza de acţiune de 8 metri si o mare libertate de miscare. Este "incaltat" cu roti mari, soft, pentru un plus de silentiozitate si protectie.


Si ca orice produs german care se respecta, este dotat cu optiuni esentiale si foarte eficiente: peria pentru suprafeţe dure şi periile speciale pentru perne şi zonele de colţ.

Designul atractiv este completat de furtunul cu aspect clasic din material sintetic impletit ce asigura o rezistenta sporita acestei componente supusa la cele mai multe incercari mecanice, cum ar fi indoirile sau rasucirile.

Aerul este circulat printr-un sistem de filtrare in 6 trepte, denumit Air Clean II iar sacul de praf denumit MEGAfilt®SuperTEX este cu autoetansare. Acesta are o capacitate de 3,5 litri si codul de inlocuire
BBZ52AFG1/TYP G.

Pentru conformitate sa amintim si de tubul telescopic cu buton pentru glisare, de sistemul de infasurare automata a cordonului de alimentare si de indicatorul pentru schimbarea filtrului de praf.

Exista 3 variante de culori pentru Aspiratorul Bosch Move: vanilie, negru si rosu.

Pretul aspiratorului variaza intre 600 si 700 de Ron cu TVA inclus dar il puteti gasi si sub 600. La electropremium.ro - site ce comercializeaza produse Bosch si Siemens puteti gasi produsul la 569 RON. Il puteti comanda cu un click pe Aspiratorul Bosch BSGL Move2

Aspirare usoara cu Move!

electropracticuss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam comentati.