marți, 24 martie 2009

Super Oferte si fara BuyBack - Frigider SIEMENS

Piata de produse electrocasnice si chiar electronice a fost invadata in ultima perioada de fel de fel de oferte ale magazinelor de specialitate sau a hypermarketurilor prin care se ofera produse cu 15% mai reduse decat pretul normal daca se aduce la magazin sau la centrul de colectare a deseurilor un produs vechi. Aceste campanii ofera fie 15% din pret, fie 150 Ron ca in cazul cumpararii unui produs Arctic sau mai nou 250 Ron pentru un produs Indesit. Cautand pe net am gasit si super oferte fara a fi de tip BuyBack iar clientul nu mai este nevoit sa ajunga la centrul de colectare pentru a face rost de voucherul purtator de discount.

O astfel de super oferta este cea pentru frigiderul Siemens KD40NA74 gasita pe site-ul
www.electropremium.ro - recent lansat pe apele agitate ale oceanului de web shop-uri.

Un mare atu al acestui frigider este compresorul Danfoss - renumit printre specialistii frigotehnisti pentru rezistenta si calitatea sa.

Acest frigider No-frost incapator, cu aproape 300 litri capacitatea frigiderului si 70 de litri congelatorul are clasa A+ si o capacitate de congelare de 8kg/24h, mai rar intalnita pe un frigider No Frost. Clasa climatica SN-T permite functionarea la temperaturi exterioare extreme. Tot demn de mentionat este si functionarea fara alimentare electrica de 12 ore.

Designul exterior ca si cel interior fac vizibila apartenenta acestui produs la clasa premium. Inox-ul polisat manual are ca avantaje o amprentare redusa, fiind apropiat de inoxul antitouch iar panoul de comanda are comenzile pe touch-uri si afisaj led.

In interior, gasim o zona de 0 grade pentru pastrarea proaspata a produselor alimentare, cum ar fi pestele proaspat, zona dedicata legumelor, fructelor si raftul special pentru sticle.

Ar mai fi de amintit faptul ca Siemens KD40NA74 foloseste cel mai eficient sistem de racire No Frost de pe piata: Multi Air Flow. Acesta distribuie radial curentii de aer ducand la o umiditate mai mare in interiorul frigiderului si la o deshidratare redusa a alimentelor. Sistemul Anti Bacterian folosit a devenit caracteristica de serie la produsele concernului Bosch-Siemens si nu are nevoie de prea mare prezentare.

Si, la final sa revenim la pret: vorbeam de o super oferta posibila nu numai la campaniile de buy -back. Pretul "normal" al acestui produse este de 3.249 Ron cu TVA inclus. Pretul de oferta pe siteul electropremium.ro este de 2.499 Ron adica cu 750 Ron mai putin sau redus cu 23%. Chiar este o super ocazie.

Il puteti vedea aici: http://www.electropremium.ro/catalog/product_info.php?cPath=35&products_id=286

Toate cele bune!

Electropracticuss

Un comentariu:

  1. si cat vine 3.249 Ron in lei vechi ?3 300 000?sau 30 de mil?daca e decat 3 mil e prea frumos sa fi e adevarat.astept raspuns la zomoboyricle@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Va rugam comentati.